◢███◤      ◢██◤                            ◢██◤                            
     ◢██◤       ◢██◤                            ◢██◤                             
    ◢██◤       ◢██◤                            ◢██◤                              
   ◢██◤       ◢██◤                            ◢██◤                               
  ◢██◤       ◢██◤                            ◢██◤                                
◢███◤       ◢██◤                            ◢██◤                          ◥██◣   
◥███       ◢█████◣    ◢████████◤ ◢███████◤ ◢██◤ ◢██◤                 ◢██◤   ██◣  
 ███      ◢███████◣        ◢██◤ ◢██◤ ◢██◤ ◢███████◤                 ◢██◤    ███  
 ███     ◢██◤  ◢██◤ ◢████████◤ ◢██◤      ◢█████◣                   ◢██◤     ███  
 ███    ◢██◤  ◢██◤ ◢██◤  ███◤ ◢██◤ ◢██◤ ◢██◤◥███◣                 ◢██◤      ███  
 ◥██   ◢██◤  ◢██◤ ◢████████◤ ◢███████◤ ◢██◤  ◥███◣               ◢██◤       ███◣ 
  ◥██◣                                                          ◢██◤       ◢███◤ 
                                 ◢███◤ ◢███◤ ◢██◤  ◢██◤ ◢█████████◤       ◢██◤   
                                ◢█████████◤ ◢██◤  ◢██◤ ◢██◤  ████◤       ◢██◤    
                               ◢██◤◢█◤◢██◤ ◢██◤  ◢██◤ ◢██◤   ███◤       ◢██◤     
                              ◢██◤   ◢██◤ ◢████████◤ ◢█████████◤       ◢██◤      
                             ◢██◤   ◢██◤ ◢████████◤ ◢█████████◤      ◢███◤       

0004
[probably bug] gui_reset and gui_binmat don't color correctly
Shell commands are generally gray on the CLI. gui_reset and gui_binmat are not gray. pls fix. related-ish: https://www.hackmud.com/forums/bugs_features_ideas/_convenience__list_gui_reset_and_gui_binmat_in_the__help__command
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -